Procesul de recrutare și selecție

Bardi Auto - Procesul de recrutare și selecție Bardi Auto - Procesul de recrutare și selecție Bardi Auto - Procesul de recrutare și selecție Bardi Auto - Procesul de recrutare și selecție Bardi Auto - Procesul de recrutare și selecție Bardi Auto - Procesul de recrutare și selecție Bardi Auto - Procesul de recrutare și selecție Bardi Auto - Procesul de recrutare și selecție

Recrutarea și selecția de personal în cadrul companiei Bardi Auto reprezintă un proces în care candidatul parcurge mai multe etape. Aproape pentru toate pozițiile din organigrama companiei se folosește aceași procedură, cu toate acestea recrutarea forței umane pentru anumite posturi specifice poate lua diferite forme față de metoda standardă.

Pentru ca să puteți aprecia modul de evaluare a candidaților în procesul nostru de recrutare și selecție, vă prezentăm principalele etape.

  • Fiecare vizitator a paginii noastre de carieră are posibilitatea să își creeze un profil personal, astfel va putea aplica pentru una sau mai multe posturi vacante. Pentru a confirma primirea aplicațiilor, trimitem fiecărui candidat un e-mail, prin care îl informăm despre înregistrarea cu succes a candidaturii și, de asemenea, îi comunicăm termenul maxim de prelucrare și de evaluare a documentelor anexate. 
  • Următorul pas este de a analiza calificarea și experiența profesională a candidaților în contextul cerințelor postului. În urma acestei analize, contactăm toți candidații fie prin e-mail, fie telefonic pentru a-i informa despre rezultatul evaluării. Numai candidații selectați vor fi contactați telefonic, iar aceștia vor fi invitați să participe la un interviu (față în față/telefonic/Skype).
  • În situația în care răspunsul este favorabil și după primul interviu, veți avea ocazia de a susține o testare profesională, care va fi continuată cu cel de-al doilea interviu cu managerul de departament. Acest interviu structurat oferă posibilitatea de a afla mai multe informații personale și profesionale atât despre candidat, cât și despre angajator și echipă.
  • În cazul în care, în urma interviurilor și a testelor completate, răspunsul este favorabil din partea evaluatorilor care au participat la procesul de recrutare și selecție, candidatului i se va prezenta o ofertă financiară. În cadrul acestei întâlniri vom prezenta în detaliu condițiile de muncă, așteptările noastre de la ocupantul postului și vom răspunde la întrebări, neclarități. După luarea deciziei finale, vom contacta participanții la interviu pentru a le transmite decizia luată.
  • Procedura de angajare pornește în momentul în care candidatul acceptă oferta financiară. Odată inițiată procedura de angajare, departamentul de resurse umane va retrage toate anunțurile de recrutare legate de postul recent ocupat.
  • Candidaturile înregistrate sunt stocate în baza noastră de date, respectând legislația privitoare la protecția datelor cu caracter personal. (la solicitare acestea sunt șterse)